top of page
  • gezinshuisknuzz

Te lang ... niet wat geschreven...

en dan heb ik te lang niet geschreven... de tijd haalde mij letterlijk in!

de afgelopen weken zijn een rollercoaster geweest.. een rollercoaster met veel downs en gelukkig ook ups


Toen de pups 4 weken oud waren werd Lemon ziek heel ziek ze had een borstontsteking met een bacteriële infectie.. ik viel letterlijk uit mijn puppybubbel .. Wat een zorgen.. wat was ons meisje ziek .. gelukkig heb ik een dierenarts waar ik mijn zorgen mee kan delen .. die dag en NACHT

( jose als er iets bel je maar ik neem de telefoon mee naar bed) voor ons klaar staat.

3 dagen hoge koorts en daarna een giga grote wond die verzorgd moest worden .. de dagen liepen over in nachten en wat waren we blij dat na een week Lemon iets op knapte..

De pups die konden gelukkig al zelfstandig eten dat was een hele zorg minder!

Toen de pups 5 weken en 2 dagen waren begon Lemon weer voorzichtig met haar puppenkinderen te spelen een prachtig en emotioneel moment.

Omdat het beter ging met Lemon konden we met 6 weken een puppykraamfeest organiseren voor alle nieuwe eigenaren.. Puppy knuffelen , een knuzz doodle tas met allerlei informatie, elkaar ontmoeten en een quiz voor de kinderen over de pups en hondentaal.. Wat een geweldige dag was dit.


Met 7 weken is Suzan van Cinidogs vanuit het verre Texel bij ons geweest om alle puppies te testen. En wat kun je dan trots zijn als alle puppies als stabiele goed gesocialiseerde puppies door de test komen . En van de puppenkindjes wordt door Suzan opgeleid om in de toekomst als psychosociale hulp hond kinderen te ondersteunen. En s middags heeft Suzan mij geholpen de juiste pup bij het juiste gezin te plaatsen.


En dan was er voor mij de mooie taak... de nieuwe eigenaren bellen.. gefeliciteerd over een week komt pup.. bij jullie wonen. Wat een emoties en wat fijn dat iedereen blij was/is met de match. Voor mij een prachtig moment.

Vanaf dat moment kan ik de pups bij naam noemen en is het nog een week wachten voor de nieuwe eigenaren. De gezamelijke app ontploft af en toe .. zijn jullie ook zo blij met jullie pup.. hebben we alles in huis.. er worden aftel kalenders gemaakt en ik ... ik wordt overal in mee genomen en geniet van alle enthousiasme.


en nu.... nu is het huis stil, leeg en rustig.. ja zelfs met 8 kids in huis.. Lemon is bij haar eigen gezin, de pups bij hun nieuwe families en wat prijs ik mij gelukkig met een geweldig gastgezin.. mijn eigen gezin met bonus kinderen en personeel die ook tijdens het ziek zijn van lemon extra mee hebben geholpen.. en wat ben ik retetrots op de nieuwe baasjes.. Ze doen het allemaal zo goed .. de pups hadden geen betere baasjes kunnen krijgen.


94 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 comentários


Amrita Bloemen-Panday
Amrita Bloemen-Panday
31 de mar. de 2023

We zijn iedere dag zo blij met onze Tony. En dankbaar voor de fantastische start, met zoveel liefde, zorg en gezelligheid, die hij duidelijk heeft gehad. Wat een eer en feestje dat wij nu voor hem mogen zorgen! 😘

Curtir

An
An
30 de mar. de 2023

Lieve José,

Je beschrijft heel mooi hoe de werkelijkheid is, het is een wonder en heus niet altijd zonneschijn. En dan is t belangrijk dat je er samen voor staat. Jullie hebben het fantastisch gedaan, alle kinderen, de medewerkers, de dierenarts, Emiel, Lemon het gezin van Lemon, Zuzz en Toozz...allemaal goud waard!

En jij, José hebt ons- met hun ondersteuning- een stukje geluk in ons gezin gebracht. Balou komt uit een warm nest en dat is te merken, hij heeft meer dan een goede start gehad, zoveel zorg, liefde en geduld én dat maakt het makkelijker voor ons in zijn opvoeding :)

Dank Dank Dank we zijn heel gelukkig met onze beer Balou🐶❤

Curtir

Hester Kelderman
Hester Kelderman
30 de mar. de 2023

Och José, ik krijg zo weer kippenvel als ik je verhaal lees. Tis idd een hele rollercoaster geweest voor jou/jullie met verdrietige momenten maar gelukkig ook hele fijne en mooie momenten. Wij hebben het van heel dichtbij mee mogen maken en hebben nu zo'n geweldige pup in huis. Wij kunnen ons geluk niet op! Dankjewel voor deze bijzondere periode, dikke knuffel van ons. 😘

Curtir
bottom of page