top of page
naamloos-8704_edited.jpg

PUPPIES

Onze Visie

Knuzz Doodles is een kleinschalige Australian Labradoodle fokker, dat betekent dat wij een paar keer per jaar een nestje hebben en er kan ook een jaar tussen zitten waarop er helemaal geen nestjes zijn.


Via onze pups willen wij een bijdrage leveren aan de voortzetting en verbetering van dit fantastische ras. Wij zijn lid van de ALAEU en zullen de fokregels naleven die het welzijn van de honden garanderen.
Door het nauwkeurig selecteren van de streng gekeurde ouderdieren krijgt u bij Knuzz Doodles een zuivere Australian Labradoodle met mooie bloedlijnen, gefokt op karakter, gezondheid, bouw en met veel aandacht voor de prachtige vacht.

Onze pupjes worden in huis geboren en zullen daar opgroeien, samen met andere honden en heel veel kinderen. Wij zullen er alles aan doen om onze pups een liefdevolle, gezonde, sociale en gelukkige start te geven en verwachten dit ook van de toekomstige baasjes.

zwart (1 van 1).jpg
zwart2.jpg
allemaal_edited.jpg
blauw2 (1 van 1).jpg
geel (1 van 1).jpg
WhatsApp Image 2022-02-08 at 19.04.11 (1).jpeg
allemaal drie weken.jpg
jose.jpg
f5b65575-a81d-4320-b9b1-4189e828d471.jpg
spelen2 (1 van 1).jpg
WhatsApp Image 2022-02-09 at 10.33.12.jpeg
Zwart vijf weken 3 (1 van 1).jpg

JAAAA... EEN PUPPY

en dan......

20210110-1U5A6037.jpg

Wanneer u er zeker van bent dat u een Australian Labradoodle pup van Knuzz Doodle aan uw gezin wilt toevoegen en u kunt hem of haar een goed en liefdevol thuis geven dan kunt u zich bij ons inschrijven voor een pup. Is de zwangerschap bevestigd door de dierenarts en heeft deze een schatting heeft kunnen maken over hoeveel puppies er verwacht wordt. Dan willen wij u graag ontmoeten. Dit is handig voor als er een nestje geboren is zo kunnen wij tijdens het  matchingsproces rekening houden weten wie u bent, hoe uw gezinssituatie is en welke pup er waarschijnlijk bij u past.  U mag dan tijdens het puppy knuffelen doorgeven wat uw voorkeur is.. tevens wordt er met zeven weken een puppygedragstest gedaan en zullen wij de puppies bij de gezinnen matchen en wie weet past dan uw voorkeur ook nog eens in uw gezin.

20210110-1U5A6699.jpg

We werken met gastgezinnen omdat elke hond de aandacht moet krijgen die hij/zij verdient.Aangezien de Australian Labradoodle een hele sociale hond is en graag in het gezelschap van het gezin is, willen wij niet te veel honden in huis hebben. De honden die we in huis hebben gaan ook gewoon mee op vakantie.Als gastgezin krijgt u de hond gratis van ons, indien mogelijk al vanaf pup. Kosten voor voer, jaarlijkse inentingen en tussendoor dierenartsbezoek zijn voor het gastgezin.Gastgezinhonden zien wij regelmatig om zo een band op te bouwen.De hond wordt wel gebruikt voor ons fokprogramma. De hond blijft dus ook eigendom van Knuzz Doodles. Een teefje blijft eigendom van ons tot het aantal overeengekomen nestjes bereikt is. Tijdens een nestje is het teefje dan ongeveer 9 weken bij ons in huis. De pups worden hier in huis geboren en verzorgd. Een reutje zal alleen voor een dekking een paar uur van huis zijn. Alle kosten die betrekking hebben op het fokken, zoals diverse keuringen die nodig zijn, zullen dus ook voor ons zijn.Als u geïnteresseerd bent om voor ons als gastgezin zo’n lieve hond in huis te nemen, u heeft voldoende tijd en u woont in de omgeving van gemeente Hof van Twente dan horen wij dat graag van u via een uitgebreide mail.

bottom of page