top of page
gezin hang.jpg

WIE ZIJN WIJ

Hallo, wij zijn Emiel en Jose Arkink.

Naast onze eigen biologische kinderen ( Robbin die al op zichzelf woont , Lara en Noor ) bieden wij een veilig thuis voor 6 kinderen die door allerlei omstandigheden niet meer veilig thuis kunnen wonen.

Toen wij elkaar leerden kennen werd het voor Emiel meteen duidelijk.. Jose is gek op honden. Jose was bijna opgegroeid in de werpkist .. niet bij Australian Labaradoodles maar bij Dobermann pinchers. En ook haar zoon Robbin heeft zijn eerste levensjaren veel in de werpkist en ren doorgebracht bij de puppie's die bij opa en oma werden geboren.


Toen wij gingen trouwen gaf Robbin aan Emiel een wens mee.. nu jullie gaan trouwen komt er dan ook een hond?

Helaas is Emiel allergisch voor o.a. dieren en leekt dit langere tijd niet mogelijk.

Inmiddels waren Lara en Noor geboren en de wens naar een eigen hond werd steeds groter, maar ja .. de allergie.. na het lezen van een stukje in de krant over Australian Labradoodles kregen we toch hoop .. zou het dan toch kunnen ???

Na een periode van veel lezen op internet over Australian Labradoodles kwamen we in contact met Janine en Rob van Hollanddoodles. 

Op het moment dat wij kennis kwamen maken was er net een nestje met mini Australian Labradoodles geboren ( op de verjaardag van Lara) en mochten wij gastgezin worden van Hollanddoodles.

Inmiddels zijn we jaren verder en hebben we naast Bindi meerdere Australian Labradoodles en zijn we zelfstandige fokker van dit prachtige ras geworden.


17492447_961586547310278_2666694413527593225_o.jpg

"Tot iemand van een dier heeft gehouden, is een deel van zijn ziel nog niet ontwaakt."

Anatole France

bottom of page